Over ons

Het Advocatenkantoor LAMON LAW is een bewust kleinschalig kantoor, dat zich toelegt op kwaliteitsvolle juridische dienstverlening.

Werkwijze van het kantoor

Het advocatenkantoor LAMON LAW tracht steeds procedurevermijdend te werken en via goed voorbereide onderhandelingen tot een aanvaardbaar juridisch akkoord te komen.

Via het advocatennetwerk Eurojuris beschikt Lamon Law ook over een uitgebreid netwerk van kwalitatief hoogstaande correspondenten in 650 steden in 19 landen. Het recht is daarbij ons uitgangspunt.

Member of 

Eurojuris Belgium

Naast juridische dienstverlening (mondeling of schriftelijk advies, het opstellen of nalezen van contracten, de vertegenwoordiging van cliënten voor allerlei instanties, de juridische begeleiding van cliënten bij onderhandelingen) voert het advocatenkantoor LAMON LAW ook procedures voor de diverse rechtbanken en hoven van het land en voor de Raad van State.

Het advocatenkantoor LAMON LAW tracht steeds procedurevermijdend te werken en via goed voorbereide onderhandelingen tot een aanvaardbaar juridisch akkoord te komen. Indien dit niet lukt en een procedure voor de rechtbanken onvermijdbaar is, worden de juridische argumenten grondig uitgespit met verwijzing naar relevante rechtspraak en rechtsleer. De evoluties in de juridische voorkeurmateries worden dan ook nauwgezet opgevolgd om op die manier steeds accuraat de cliënten te kunnen bijstaan.

Contacteer ons
LAMON LAW - LEGAL ADVICE WITH A PERSONAL TOUCH
manage cookies