Nieuws

Brussels advocatenkantoor RESOLUT LAW en LAMON LAW uit Hasselt gaan structureel samenwerken

January 15, 2020

De Hasseltse advocaat Hugo LAMON (LAMON LAW) en de Brusselse advocaat Stijn SABBE (RESOLUT LAW) gaan hun kennis in ondernemings-en economisch recht bundelen. Ze zullen in Brussel samen een “center of excellence” leiden, om op die manier juridische topkwaliteit te blijven leveren aan ondernemingen en vrije beroepen. Mr. Hugo Lamon zal, naast zijn kantoor in Hasselt, ook een tweede vestiging openen in Brussel.

Mr. Hugo Lamon en Mr. Stijn Sabbe willen inspelen op de groeiende vraag van ondernemingen naar praktisch bruikbare analyses van juridische risico’s in het steeds maar wijzigend economisch leven. Hun focus ligt op juridisch hoogstaande juridische bijstand bij commerciële contracten, samenwerkingsovereenkomsten, intellectuele rechten, bouwprojecten, rechtbankgebonden geschillen met ondernemingen en strategisch juridisch advies. Zij hebben ook expertise in de sector van de vrije beroepen, waar ze cliënten bijstaan in de ontwikkeling van hun activiteiten in het licht van de deontologische beperkingen.

Met hun samenwerking willen ze als bewust kleinschalige kantoren hun gespecialiseerde juridische kennis delen, om vanuit een gezamenlijk “center of excellence” fijnmazig juridisch advies te kunnen aanbieden, rekening houdend met de alsmaar talrijk wordende wijzigingen. Door een kostenefficiënte aanpak is de service prijsbewust.

Ze willen met hun gezamenlijk initiatief juridisch goed onderbouwde vernieuwende pistes aanbieden aan hun cliënteel, waarbij ze ook ethisch ondernemen hoog in het vaandel dragen. De kleinschaligheid zorgt voor een persoonlijke aanpak zonder tussenwegen.

Mr. Hugo Lamon is advocaat sinds 1986. Hij combineerde dat met universiteitsassistent (1992-2000) en lector deontologie aan een hogeschool (2008-2013). Hij publiceerde over het Wetboek van Economisch Recht, intellectuele rechten en deontologie. Hij spreekt regelmatig over materies van economisch, vaak in relatie met de uitoefening van een vrij beroep.

Kantoor: LAMON LAW - de Schiervellaan 23 3500 HASSELT – tel. 011/26.19.10 – hugo.lamon@lamon-law.be

bijkantoor : TimesMore Building, Sint-Michielslaan 47 1040 Brussel

Stijn SABBE startte zijn loopbaan als advocaat bij het Brussels advocatenkantoor Linklaters (2007-2012) en later Quinz (2012-2019). Hij richtte daarna het kantoor RESOLUT LAW op. Hij was eerder ook praktijkassistent aan de KULeuven.

Kantoor: RESOLUT LAW – Sint-Michielslaan 47 1040 Brussel – tel. 02/400.00.22) – stijn.sabbe@resolut.law

manage cookies